به گزارش خبرگزاری«حوزه» از اصفهان، سومین نشست شورای فعالان فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران اصفهان برگزار شد، در این نشست آقای صادقی، به تاریخچه و فعالیت های مرکز تحقیقات رایانه ای حوزه علمیه اصفهان اشاره کرد.
وی ادامه داد: در سال 1377 به منظور حداکثر استفاده از روش ها و ابزارهای جدید در راستای پژوهش های دینی، این مرکز به امر مرجع عالیقدر آیت الله العظمی مظاهری تأسیس گردید و تاکنون نرم افزارها و کتب دینی زیادی منتشر نموده است که مورد توجه و قبول عالمان ، محققان و اندیشمندان جامعه اسلامی قرار گرفته است.
صادقی در ادامه به معرفی شیوه تحقیق و پژوهش در نرم افزارهای تولیدی مرکز تحقیقات رایانه ای حوزه علمیه اصفهان پرداخت و آن را شامل استفاده از جدیدترین منابع، کتب و مقالات چاپ شده در موضوعات تخصصی، استفاده از نسخ خطی، سخنرانی شخصیت ها و بهره گیری از تیم تحقیقاتی حوزویان و دانشگاهیان دانست.
وی در خصوص معرفی مجموعه «نوزادی» افزود: باتوجه به دغدغه مقام معظم رهبری پیرامون سبک زندگی اسلامی، این موضوع در دستور کار مرکز قرار گرفته که شامل مجموعه های “نوزادی” ، کودکی، جوانی و نوجوانی و … که شامل 8 مجموعه می باشد.
وی یادآور شد: نرم افزار نوزادی این نرمافزار شامل پنج بخش اصلی «تربیت»، «بارداری و زایمان»، «حقوق نوزاد»، «نوزادی و شیرخوارگی» و «پرسمان» و چهار بخش جانبی «نگارخانه»، «کتابخانه»، «حکایت» و «آوا» میباشد و در سطحی تهیه و تولید شده که خانوادهها، مربیان و متخصصانِ امر تربیت میتوانند از آن بهرهمند گردند.
برپایه این گزارش، در بخش دوم این نشست، که به موضوع “کاربران راکد و نیمه راکد” اختصاص داشت، اعضای شورا با ارائه دیدگاه ها و پیشنهادات خود در راستای فعالسازی کاربران، به تبادل نظر و بیان تجربیات و نظرات خود پیرامون این موضوع پرداختند. پیشنهادات ارائه شده جهت بررسی و پیگیری، ثبت شد و مقرر گردید اعضای این شورا نسبت به بررسی فعالیت کاربران مدارس خود پیگیری لازم را بعمل آورند و گزارش آن را در جلسه بعد ارائه نمایند.